FANDOM


Wikivacanţa sau wikiconcediul este o perioadă în care un wikipedist trebuie să fie plecat de la Wikipedia - în speranţa că doar temporar.

Formatele necesare pentru wikivacanţăEdit

Formatul wikivacanţăEdit

Când sunteţi în wikivacanţă este o idee bună să anunţaţi că nu sunteţi activ şi să indicaţi când vă întoarceţi. Puteţi folosi câteva formate prefăcute pentru a anunţa acest lucru. Spre exemplu Jimbo doreşte să plece într-un wikiconcediu până la Crăciun. Ar dori ca acest text să apară în partea superioară a paginii sale de utilizator şi/sau pagina de discuţie:

{{wikivacanţă|[[Utilizator:Jimbo Wales|Jimbo Wales]]|[[10 decembrie]] [[2005]]|ziua de [[Crăciun]]}}

formatul va rezulta această cutie:

75px
Jimbo Wales este în wikivacanţă începând cu 10 decembrie 2005.
Speră să revină la Wikipedia începând cu ziua de Crăciun.


Formatul wikiconcediuEdit

Acelaşi Jimbo doreşte să plece într-un wikiconcediu tot până la Crăciun. Are o alternativă pentru wikiconcediu:

{{concediu|[[10 decembrie]] [[2005]] - [[25 decembrie]] [[2005]]}}

formatul va rezulta această cutie:

Stop hand Acest utilizator este în wiki-concediu!
Perioada: 10 decembrie 2005 - 25 decembrie 2005.
Îi puteţi lăsa un mesaj în pagina de discuţie.

Formatul ocupatEdit

Să presupunem că de această dată Jimbo nu doreşte să plece într-un wikiconcediu, dar este ocupat cu alte probleme în viaţa de zi cu zi. În acest caz poate folosi formatul ocupat:

{{ocupat|[[Utilizator:Jimbo Wales|Jimbo]]}}

formatul va rezulta această cutie:

75px
Wikivacanţă este ocupat în viaţa reală şi este posibil să nu răspundă în mod curent cererilor.

Format sau cutie proprieEdit

Puteţi de asemenea să creaţi propriul dumneavoastră format pe care să îl adăugaţi aici sau să creaţi o cutie pe care să o afişaţi. În acest caz, sunteţi rugat să adăugaţi o legătură spre categoria [[Categorie:Utilizatori inactivi]].ar:ويكيبيديا:إجازة az:Vikipediya:VikiTə'til bg:Уикипедия:Уикипочивка bn:উইকিপেডিয়া:উইকিছুটি ca:Viquipèdia:Viquidescans de:Wikipedia:Wikipause el:Βικιπαίδεια:Βικιδιακοπές en:Wikipedia:Wikibreak es:Wikipedia:Wikivacaciones fr:Wikipédia:WikiBreak he:ויקיפדיה:חופשת-ויקי it:Wikipedia:Scherzi e STUBidaggini/Wikipause ja:Wikipedia:ウィキブレイク ka:ვიკიპედია:ვიკიშვებულებაში ms:Wikipedia:CutiWiki nl:Wikipedia:Wikipauze pl:Wikipedia:WikiWakacje ru:Википедия:Вики-отпуск simple:Wikipedia:Wikibreak te:వికీపీడీయా:సెలవు th:วิกิพีเดีย:วันพักผ่อนจากวิกิ tr:Vikipedi:Vikitatil zh:Wikipedia:维基假期