România
Advertisement
România
1.855
pages

Mai oameni buni daca vreti sa faceti ceva folositor intrati pe ro.wikipedia.org si editati articolele de acolo sau adaugati altele noi. Ce rost are sa creati o alta versiune cu aceeasi informatie? Nu va dati seama ca site-ul asta wikia.com este axat numai pe profit? Pe cand wikipedia.org este free...

Ca sa nu mai zic de duplicarea informatiei...Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 81.196.205.203 (discuţie • contribuţii).

Păi tre să îşi scoala şi Jimmy banii pe care îi dă cu Wikipedia cumva, nu? Trebuie să avem un început cu articole esenţiale şi apoi o să începem să scriem articole care nu sunt pe Wikipedia. -- Firilăcroco  Mesaj 23 mai 2008 10:47 (UTC)

Copyright[]

Buna,

Sectiunea "Stiati ca?" de pe prima pagina a site-ului este alcatuita in intregime din texte copiate de pe stiati-ca.com, fara precizarea sursei. Va rog sa remediati problema, fie prin prezentarea sursei, fie prin inlaturarea continutului respectiv.

Pentru a verifica cele afirmate, puteti citi articolele de pe stiati-ca.com care fac referire la respectivele subiecte: [1], [2].

Multumesc!

Cronică[]

  • 2016-11-14 - Wiki România are în acest moment 468 articole!
  • 2017-04-13 - Wiki România are în acest moment 1.702 articole!
Advertisement